Rask levering - Fri frakt fra 1500,- / under 35 kg
Eget verksted
Kun kvalitetsmerker

Kjøpsbetingelser

 

Generelt

 

Betingelsene beskrevet nedenfor gjelder for alt salg av varer og tjenester fra industrivarer.no. 

 

Industrivarer AS

Org nr: 974 691 256

Pinavegen 6, 7800 Namsos

Telefon: 742 16 600

E-post: nettbutikk@industrivarer.no

 

 

Forbehold

 

Vi gjør vårt ytterste for at priser, produktinformasjon og lagerbeholdning til enhver tid skal være riktig, men det kan dessverre forekomme feil. Vi tar derfor forbehold om at en vare kan være utsolgt eller ligge feil priset selv om ordren er gjennomført. Dette spesielt under perioder med stor pågang som salg, kampanjer og lignende. Vi forplikter oss til å kontakte deg så snart vi oppdager feil og gjøre vårt beste for å finne en løsning. Er vi ikke i stand til å levere lagervare innen rimelig tid har du rett på full refundering og kansellering av ordre. Beskrivelser, spesifikasjoner og bilder kan også ligge på feil produkter eller med feilinformasjon.

Vi gjør vårt ytterste for å gi deg en bra opplevelse ved handling i vår nettbutikk. Gi oss gjerne tilbakemeldinger, ris eller ros, på nettbutikk@industrivarer.no

 

Priser

 

Privatkunder: Alle priser er inklusive moms. Alle tilbudspriser gjelder så lang lageret rekker eller ved kampanjer der frister vises.

Bedriftskunder:  Alle priser er eksklusive moms. Alle tilbudspriser gjelder så lang lageret rekker eller ved kampanjer der frister vises.

  

Betaling

 

Når du handler hos oss blir betaling behandlet av Klarna. Klarna er en markedsledende leverandør av betalingsløsninger som tilbyr direkte oppgjør, faktura og delbetaling.

Klarna Checkout: Vi i Industrivarer AS behandler aldri eller lagrer din betalingsinformasjon. All betalingsdata håndteres av Klarnas servere med kryptert datatrafikk.

 

Kredittsjekk kan forekomme og for øvrig gjelder Klarnas regelverk og retningslinjer.

 

 

Frakt

 

Industrivarer AS bruker Postnord som fraktleverandør. Vi tilbyr fri frakt ved kjøp fra 1500,- så lenge totalvekten er under 35 kg. Vi har gode fraktpriser for ordre med lavere totalbeløp. Enkelte pakkeprodukter kan ha fri frakt selv om vekten er over 35 kg (F.eks. sag med sagbord etc.). Det er til en hver tid frakt som oppgis i utsjekk som er gjeldende. Frakttype kan etter bestilling endres av oss eller Postnord dersom det er mer hensiktsmessig. Hvis du f.eks. har bestilt levering til utleveringssted kan du bli oppgradert til hjemlevering hvis det er spesielt lange eller tunge kolli.

 

Pakker sendes alle virkedager (mandag-fredag). Vårt mål er at alle pakker bestilt før 10.00 i ukedager sendes samme dag. Vi vil ikke klare dette i perioder med unormalt stor pågang som f.eks. i førjulstider og ved store salgskampanjer. Vi holder deg oppdatert og så snart pakken er sendt vil du motta informasjon for å spore pakken. 

 

 

Privat: Vi benytter oss av Postnord som fraktleverandør. Pakker sendes som MyPack Collect. Det vil si at pakken sendes til din nærmeste post-i-butikk som håndterer Postnord pakker. Fri frakt fra 1500,- / under 35 kg. 

Bedrift: Pakken sendes som Parcel, Postnords bedriftsløsning. Pakker sendes direkte til oppgitt addresse.  Alternativt kan Express over natt velges. Frakt betales av kjøper.

 

 

 

 

Uavhentede pakker 

 

Pakker som ikke hentes ut innen 14 dager returneres automatisk til oss av fraktleverandør. Uavhentede pakker belastes med kroner 300,- i tillegg til eventuell allerede innbetalt fraktkostnad for å dekke våre utgifter til håndtering. 

 

 

Retur

 

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp. Det vil si at du har 14 dager på å heve kjøpet fra du mottok varen. Du fyller da ut  vedlagt returskjema og sender i retur til følgende adresse: 

 

Industrivarer AS

Pinavegen 6

7800 Namsos

 

Alternativt kontakter du oss på nettbutikk@industrivarer.no .  Husk å skrive ordrenummer i emnefeltet. 

 

Du velger selv hvilken transportør du ønsker å benytte for retur. Du må selv bestille og dekke kostnaden ved retur. Du er ansvarlig for varen helt frem til den signeres mottatt her hos oss. 

 

Varen skal ligge i originalforpakningen med alt av merkelapper, bruksanvisninger og eventuelt tilbehør. Varen må være ubrukt og i en forfatning som gjør at den kan selges i vår butikk som en ny vare.  

 

 

Aldersgrense

 

 Det er 18-års aldersgrense for å handle varer og tjenester i vår nettbutikk. 

 

 

Geografiske begrensninger

 

Vi sender kun pakker til fastlands-Norge. 

 

 

Force majeure

 

Hvis det oppstår en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser.. Ved Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som vi ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved strakskrav til f.eks. merking av produkter, varseltekster, nye salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter.

 

 Vi tar godt vare på dine personopplysninger, les mer her